Blijf in beweging met ZorgDirect


BLIJF IN BEWEGING
 

Dat is waar ZorgDirect voor staat. Voor ons betekent dit dat we continu op zoek zijn naar verbeteringen in ons product en onze dienstverlening. Maar het betekent ook dat we jou helpen om in beweging te blijven. Zowel fysiek, mentaal als op het werk. Daarom kun je in 2018 gebruikmaken van de volgende extra’s:


ZORGGIDS
Je kunt met al je vragen over zorg terecht bij onze ZorgGids: één persoon die je helpt om op de juiste tijd op de juiste plek te komen, iemand die de weg weet als het om zorg gaat, die weet waar je terecht kunt.

 

LEES MEER OVER ONZE ZORGGIDS
 

 


GRIP
Een online tool van ZorgDirect waarmee je zelfstandig werkt aan je energieniveau. Een online tool waarin je zelfstandig kunt werken aan het verhogen van je energieniveau, het verlagen van stress en het vergroten van je effectiviteit.
 

 

 

LEES MEER OVER GRIP
 

 


BEDRIJFSZORG
 

Eén consult bij een bedrijfsarts via ZorgDirect! Als je door je werk klachten krijgt en je bent aanvullend verzekerd bij ZorgDirect, dan kun je in 2018 via ons één consult per kalenderjaar aanvragen bij een bedrijfsarts.

 

LEES MEER OVER ONZE BEDRIJFSZORG
 

 


APPSTORE
 

De appstore van ZorgDirect. Hiermee helpen wij je alles uit het leven te halen.Een verzameling apps gericht op werk, persoonlijke ontwikkeling en fysieke beweging. Hiermee helpen wij je om alles uit het leven te halen wat erin zit.
 

 

LEES MEER OVER ONZE APPSTORE
 

 


100% KEUZEVRIJHEID
 

100% keuzevrijheid bij ZorgDirectHet maakt voor de vergoeding niet uit of je zorgverlener een contract heeft met ons. Je kiest dus helemaal zelf door wie jij je laat behandelen.
 

 

LEES MEER OVER KEUZEVRIJHEID
 

 


FLEXIBILITEIT
 

Eén consult bij een bedrijfsarts via ZorgDirect! ZorgDirect kent vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Stel zelf het verzekeringspakket samen dat het beste bij je past. Elke combinatie is mogelijk!

 

GA NAAR MIJN ZORGDIRECT
 

 


KIES DE AANVULLENDE
ZORGVERZEKERING

DIE BIJ JOU PAST

 

BEREKEN JOUW PREMIE   OF LEES MEER OVER ONZE AANVULLENDE VERZEKERINGEN