Vrouw in hal
Vrouw in hal

Zorgadministratie: dat regel je toch zelf?

Veel zaken rondom je zorgverzekering regel je bij ZorgDirect eenvoudig zelf.

Vanaf 2023 kun je bij Salland terecht.

Met onze handige online formulieren bijvoorbeeld of rechtstreeks via jouw eigen omgeving binnen Mijn Zorgdirect.

Ook je declaraties dien je eenvoudig online in met behulp van de ZorgDirect Declaratie-app.

Declaraties

Wanneer je naar een gecontracteerde zorgverlener gaat, ontvang je meestal geen rekening. De meeste zorgverleners sturen hun rekening rechtstreeks naar ons. Ontvang je toch zelf een rekening dan kun je deze eenvoudig online declareren.

Wijzigingen

Jouw persoonlijke gegevens gerelateerd aan je zorgverzekering kun je eenvoudig zelf beheren. Wijzig je gegevens online, of regel het telefonisch.

Wijzigingen doorgeven

Betalen

We kunnen het niet mooier maken: een zorgverzekering kost geld. Naast de premie die je betaalt, kun je ook te maken krijgen met het door de overheid vastgestelde eigen risico of de wettelijke eigen bijdrage.

Alles over betalen

Zorgkosten

Inzicht in je zorgkosten vind je binnen Mijn ZorgDirect. Hier kun je onder andere declaraties van zorgverleners vinden en zie je eenvoudig een overzicht van je eventueel verbruikte eigen risico.

Inzicht in jouw zorgkosten

Online aanmelden

Je kan je eenvoudig bij ons online aanmelden. Kies je gewenste eigen risico, aanvullende verzekering en tandartsverzekering en meld je aan.

Aanmelden bij ZorgDirect

Toeslagenaffaire

Bent u gedupeerde van de toeslagenaffaire en heeft u een schuld bij ZorgDirect uit de periode 1 januari 2006 tot 1 juni 2021? Meld dan uw schulden zo snel mogelijk bij het loket private schulden op de website www.sbn.nl. Dan betaalt de Belastingdienst de schulden van die periode en wordt voorkomen dat er straks een deurwaarder op de stoep staat. ZorgDirect weet niet wie de gedupeerden zijn en kan dit in verband met privacyregels ook niet inzien.

Naar sbn.nl