Vrouw in hal
Vrouw in hal

Schade door ongeval

Een ongeval is altijd vervelend. Zeker wanneer je hierdoor een medische behandeling moet ondergaan. Toch is het voor ons van belang om meer over jouw ongeval te weten. 

Wanneer een ander aansprakelijk is voor jouw ongeval dan proberen wij de medische kosten die onder de zorgverzekering vallen op de tegenpartij te verhalen. Heb je, naast de medische kosten, andere schade geleden door het ongeval? Bijvoorbeeld kleding die kapot is of schade aan een vervoermiddel. Dan kun je deze kosten zelf op de tegenpartij verhalen. Ook het verplicht of vrijwillig eigen risico dat je moet betalen over de medische behandeling die je door je ongeval hebt moeten ondergaan, kun je proberen te verhalen op de tegenpartij. Wij kunnen dat helaas niet voor je regelen.

Schade melden? Neem contact op met ons klantenservice.

Verhaalservice

Bij ongevallen waar een ander (mede)aansprakelijk voor is, is het in veel gevallen mogelijk (een gedeelte van) de schade te verhalen op de verzekeringsmaatschappij van die ander. Met name voetgangers en fietsers kunnen, ook als het ongeval vooral aan hen te wijten is, nog een gedeelte van de schade vorderen. Wanneer je geen belangenbehartiger hebt, kan ZorgDirect je geheel vrijblijvend in contact brengen met een onafhankelijke letselschadebehandelaar voor een gratis eerste advies. Deze kan je bijstaan in het verhalen van jouw kosten. Wil je gebruik maken van onze Verhaalservice?  Neem dan telefonisch contact met ons op 088-68 77 474

Welke schade wil je melden?