Vrouw in hal
Vrouw in hal

ZorgDirect

Blijf in beweging. Dat is waar ZorgDirect voor staat.

Lees ons manifest

Voor ons betekent dit dat we continu op zoek zijn naar verbeteringen in ons product en onze dienstverlening. Maar het betekent ook dat we jou helpen om in beweging te blijven. Zowel fysiek, mentaal als op het werk. Hoe we dat doen? Door het delen van slimme informatie en tips op onze website en Facebookpagina. Maar ook door het bieden van extra’s die je kunt gebruiken op jouw manier en wanneer het jou uitkomt.

Altijd goede zorg bij jou in de buurt!

Natuurlijk bieden wij ook een ruime zorgkeuze en uitstekende vergoedingen. Wij hebben contracten afgesloten met heel veel zorgverleners in Nederland. Dus je kunt altijd terecht bij een ziekenhuis bij jou in de buurt en je eigen vertrouwde huisarts. Met onze zorgzoeker vind je eenvoudig een zorgverlener dicht bij huis.

Kies de aanvullende verzekering die het beste bij jou past
ZorgDirect kent vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Stel zelf het verzekeringspakket samen dat het beste bij je past.

Online zaken doen

Declareren met je smartphone
Met de gratis ZorgDirect Declaratie-app kun je gemakkelijk je zorgkosten declareren. Je vult een paar gegevens in, maakt een foto van je rekening en verstuurt deze met één druk op de knop. Wij betalen je declaratie binnen 5 werkdagen uit. Bovendien zie je deze rekening weer terug binnen jouw persoonlijke omgeving van Mijn ZorgDirect.

24/7 beschikbaar: Mijn ZorgDirect
Maak kennis met Mijn ZorgDirect. Via Mijn ZorgDirect kun je 24/7:

  • online je declaraties indienen
  • altijd je zorgkosten bekijken
  • wijzigingen online doorgeven

Herhaalmedicatie aanvragen
Dat kan voor ZorgDirect verzekerden zowel via de reguliere apotheek als online. Kijk op zorgdirect.efarma.nl voor meer informatie over de online apotheek.

Contact via Facebook, Twitter en Whatsapp
Heb je een vraag over je zorgverzekering, maar heb je eigenlijk geen tijd of zin om te bellen? Nou, dan neem je toch gewoon contact op via Facebook, Twitter of Whatsapp?

ZorgDirect is onderdeel van Eno Zorgverzekeraar. Eno is een zorgverzekeraar met regionale roots. Al ruim 160 jaar werken wij vanuit Deventer voor onze verzekerden. Ook de merken Salland Zorgverzekeringen en HollandZorg zijn onderdeel van Eno.