• Home
  • Zorgverzekering 2020

Zorgverzekering afsluiten 2020

Wil je een zorgverzekering afsluiten voor 2020 die echt bij je past? Kies dan voor ZorgDirect. Bij ons stel je zelf je zorgverzekering samen, op maat. Onze basisverzekering is een restitutiepolis en geeft je 100% keuzevrijheid. Wil je vergoedingen ontvangen die buiten het basispakket vallen? Dan vul je de basisverzekering aan met één van de vijf aanvullende verzekeringen en / of drie tandartsverzekeringen. Zelf maak je de ideale combinatie! Overstappen van zorgverzekering is eenvoudig, wij regelen het van A tot Z.

 

BEREKEN JOUW PREMIE
 

De basisverzekering van ZorgDirect met 100% zekerheidDe basisverzekering met 100% keuzevrijheid

Een basisverzekering is verplicht in Nederland. ZorgDirect biedt je een basisverzekering in 2020 met volledige keuzevrijheid. Je kiest zelf door welke arts je behandeld wilt worden, en waar.
Het maakt niet uit of de zorgverlener een contract met ons heeft. En heb je kinderen jonger dan 18  jaar? Die worden gratis meeverzekerd.

Meer informatie over onze basisverzekering.

De aanvullende zorgverzekering van ZorgDirectKeuze uit 5 aanvullende zorgverzekeringen

Ga je regelmatig naar de fysiotherapeut of heb je zorg nodig die niet vanuit de basisverzekering wordt vergoed? Breid dan je basisverzekering uit met één van de vijf aanvullende verzekeringen. Zo kun je de Start, Slim, Extra, Plus en Top zorgverzekering afsluiten voor 2020. Onze handige  productvergelijker laat je in een keer zien wat het beste bij je past. Meer informatie over onze aanvullende verzekeringen.

De tandartsverzekering van ZorgDirectKeuze uit 3 aanvullende tandartsverzekeringen

Wil je de kosten voor een bezoek aan de tandarts, of een behandeling ook vergoed krijgen? Misschien heeft je zoon of dochter een beugel nodig? Kies dan voor een tandartsverzekering. Je hebt recht op een vergoeding van alle erkende behandelingen, inclusief techniekkosten. Spoedeisende mondzorg in het buitenland is ook meeverzekerd. Sluit je voor jezelf een tandartsverzekering af? Dan zijn je kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.
Meer informatie over onze tandartsverzekeringen.

Het gemak van onze zorgpolis

Met een zorgpolis van ZorgDirect kun je alle kanten op. Het gemak begint bij de basisverzekering met volledige keuzevrijheid. Je bepaalt zelf naar welke arts of zorgverlener je gaat en op welke locatie. Het is wel van belang dat de zorgverlener voldoet aan de door ons gestelde (of wettelijke) kwaliteitseisen. De factuur met zorgkosten wordt rechtstreeks naar ons gestuurd en door ons betaald, behalve het eigen risico en wettelijke eigen bijdragen. Ontvang je toch zelf een factuur? Dan kun je eenvoudig een declaratie indienen via onze app op je smartphone, online via ‘Mijn ZorgDirect’ of via de post.

Premiekorting op je zorgverzekering in 2020

Ben je 18 jaar of ouder? Dan moet je maandelijks premie betalen voor de basisverzekering en eventueel afgesloten aanvullende verzekeringen. ZorgDirect biedt diverse mogelijkheden om korting te krijgen op je zorgverzekering in 2020.
 

  • Collectieve zorgverzekering & Online Gemak korting Heeft jouw werkgever een contract afgesloten met ZorgDirect? Dan krijg je korting op de premie. Zijn er geen afspraken gemaakt? Dan kun je alsnog gebruik maken van een premieverlaging. Door je zorgzaken online te regelen geniet je van “Online Gemak’ korting. Meer informatie over collectief verzekeren.
     

  • Vrijwillig eigen risico Naast het verplicht eigen risico is er ook een vrijwillig eigen risico. Hiermee kan de zorgpremie verlaagd worden. Hoe hoger het vrijwillig eigen risico, hoe lager de zorgpremie.Meer informatie over het vrijwillig eigen risico.

Onze zorgverzekering biedt meer dan goede zorg

Wil je een zorgverzekering afsluiten voor 2020 die naast goede zorg en ruime vergoedingen veel gemak biedt? Dan kun je met onze extra’s prima uit de voeten.

 

De persoonlijke ZorgGids van ZorgDirect. Jouw persoonlijke gids naar goede zorg.Persoonlijke ZorgGids

Onze ZorgGids helpt je op weg bij al je zorgvragen. Wil je weten welk ziekenhuis de kortste wachttijd heeft voor jouw behandeling? Wil je een second opinion en ben je op zoek naar een specialist die je kan helpen? Onze ZorgGids denkt met je mee. 

Meer informatie over de ZorgGids.

 

 

 

Overweeg je een overstap? Wil je een zorgverzekering afsluiten voor 2020 die echt bij je past? Dan ben je welkom bij ZorgDirect. Jong of oud, student of ZZP’er; een medische keuring is niet nodig. En heb je kinderen? Tot 18 jaar worden ze gratis meeverzekerd.

 

OVERSTAPPEN ZORGVERZEKERING