Sportmedisch advies

Sportmedisch advies is advies aan sporters vanuit een sportmedische instelling. Daar wordt gekeken naar hoe geschikt jij bent om te sporten. Sporters met vragen kunnen terecht bij een sportarts. Je niveau maakt niet uit bij het vragen om sportmedisch advies; het is bedoeld voor zowel beginnende als ervaren sporters. Ook mensen met een chronische blessure die willen sporten kunnen advies krijgen bij een sportmedische instelling.

 

Keuringen voor rijbewijs, ballonvaart, vliegen of duiken worden niet gerekend tot sportmedisch onderzoek. Lees meer over de vergoeding van keuringen in medische keuring rijbewijs.

 

Aanvullende verzekering Vergoeding
Start geen
Slim geen
Extra geen
Plus maximaal € 125,- per kalenderjaar
Top maximaal € 250,- per kalenderjaar

 

Sportmedische instellingen die zijn aangesloten bij de Federatie van Sportmedische Instellingen (FSMI) mogen sportmedisch advies geven. Kijk op de website van de FSMI om een sportmedische instelling bij jou in de buurt te vinden. Op de nota moet vermeld worden dat de instelling is aangesloten bij de FSMI.

 

Je betaalt geen eigen risico voor zorg uit de aanvullende verzekeringen.

 

Belangrijke documenten

Verzekeringsvoorwaarden

 

Je kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op deze pagina, omdat het een verkorte weergave is van onze voorwaarden.


< Terug naar alle vergoedingen