Sportmedisch advies

Vergoeding sportmedisch advies 2018

 

Let op: deze pagina geeft slechts een korte omschrijving van de vergoeding sportmedisch advies. Je kunt alleen rechten ontlenen aan de volledige verzekeringsvoorwaarden (PDF).

Wat is sportmedisch advies?

Sportmedisch advies is advies aan sporters vanuit een sportmedische instelling. Daar wordt gekeken naar hoe geschikt jij bent om te sporten. Sporters met vragen kunnen terecht bij een sportarts. Je niveau maakt niet uit bij het vragen om sportmedisch advies; het is bedoeld voor zowel beginnende als ervaren sporters. Ook mensen met een chronische blessure die willen sporten kunnen advies krijgen bij een sportmedische instelling.

 

Keuringen voor rijbewijs, ballonvaart, vliegen of duiken worden niet gerekend tot sportmedisch onderzoek. Lees meer over de vergoeding van keuringen in medische keuring rijbewijs.

Vergoeding sportmedisch advies 2018

Basisverzekering Eigen risico? Eigen bijdrage? Verwijzing nodig?
geen n.v.t. n.v.t. n.v.t.

 

Aanvullende verzekering Vergoeding Eigen bijdrage? Verwijzing nodig?
Start Geen n.v.t. n.v.t.
Slim Geen n.v.t. n.v.t.
Extra Geen n.v.t. n.v.t.
Plus Maximaal € 125,- per kalenderjaar Nee Nee
Top Maximaal € 250,- per kalenderjaar Nee Nee

Wie mag de zorg verlenen?

Sportmedische instellingen die zijn aangesloten bij de Federatie van Sportmedische Instellingen (FSMI) mogen sportmedisch advies geven. Kijk op de website van de FSMI om een sportmedische instelling bij jou in de buurt te vinden. Op de nota moet vermeld worden dat de instelling is aangesloten bij de FSMI.


< Terug naar alle vergoedingen