Care for Women

Care for Women is een landelijke organisatie die zich specialiseert in de gezondheid van vrouwen. De vrouwelijke zorgverleners van de organisatie (verpleegkundigen, fysiotherapeuten en verloskundigen) hebben een vervolgopleiding gevolgd op het gebied van vrouwen en hormonen. Je kunt als vrouw altijd aankloppen bij Care for Women met vragen en klachten over je gezondheid.

 

Voor een adviesgesprek met een Care for Women-consulent heb je recht op een vergoeding. Bijvoorbeeld als je last hebt van urineverlies, borstkanker hebt of al maandenlang slecht slaapt.

 

Aanvullende verzekering Vergoeding
Start geen
Slim geen
Extra geen
Plus maximaal € 100,- per kalenderjaar*
Top maximaal € 200,- per kalenderjaar*

 

*Deze vergoeding valt binnen een groep van verschillende zorgvormen, waarvoor één vergoeding geldt. De maximale vergoeding die hier wordt genoemd geldt voor al deze vormen van zorg samen. Dat zijn naast zorg voor vrouwen seksuologie, persoonlijke alarmeringsapparatuur voor sociale alarmering, therapeutisch zwemmen, medische keuring rijbewijs en nachtelijke thuiszorg voor stervenden.

 

Bij een consulent van Care for Women kun je een adviesgesprek aanvragen. Op de website van Care for Women vind je een consulent bij jou in de buurt.

 

Alle kosten boven de maximale vergoeding zijn voor je eigen rekening.

 

Je betaalt geen eigen risico voor zorg uit de aanvullende verzekeringen.

 

Belangrijke documenten

Verzekeringsvoorwaarden

 

Je kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op deze pagina, omdat het een verkorte weergave is van onze voorwaarden.

< Terug naar alle vergoedingen