TandTop tandartsverzekering

Voor als je voor zekerheid gaat

De TandExtra van ZorgDirect; voor als je af en toe naar de tandarts gaat.Heeft je kind een beugel (nodig) en wil je zeker weten dat deze en andere tandartskosten ruim vergoed worden? De TandTop tandartsverzekering is onze meest uitgebreide tandartsverzekering met een vergoeding van 75 % tot maximaal €1.000,- per kalenderjaar.

Premie TandTop tandartsverzekering

De TandTop tandartsverzekering kost €41,80,- per maand. Met een collectieve zorgverzekering kun je in sommige gevallen korting krijgen op de premie van de tandartsverzekering.

Voordat je de TandTop kunt afsluiten, vragen wij je een verklaring in te vullen over de te verwachten behandelingen en het tandartsbezoek van de personen die je wilt verzekeren. Dit doe je door het acceptatieformulier TandTop (PDF) in te vullen.

 

BEREKEN JE PREMIE

Vergoeding TandTop tandartsverzekering

Met de TandTop tandartsverzekering krijg je 75% van jouw tandartskosten vergoed tot maximaal €1.000,- per kalenderjaar. De vergoeding geldt voor alle erkende behandelingen, inclusief een deel van de techniekkosten.

Bovendien heb je recht op spoedeisende mondzorg in het buitenland, vergoeding van orthodontie voor kinderen tot 18 jaar en vergoeding van de wettelijke eigen bijdrage van kunstgebitten.

Ga voor meer informatie naar het vergoedingenoverzicht zorgverzekering.
Je kunt ook de zorgverzekeringskaart bekijken.

Maak een combinatie met onze aanvullende verzekeringen

Combineer je zorgverzekering met een tandartsverzekering van ZorgDirectDe tandartsverzekering vergoedt alleen de kosten voor het onderhouden van je gebit. Als je ook wel eens naar een fysiotherapeut gaat of behoefte hebt aan een vergoeding voor een bril of lenzen, dan is het verstandig om een aanvullende verzekering af te sluiten.
 

NAAR ONZE AANVULLENDE VERZEKERINGEN