TandTop tandartsverzekering

Heeft jouw kind een beugel of krijgt hij of zij er binnenkort één? En wil je zeker weten dat deze en andere tandartskosten ruim vergoed worden? De TandTop tandartsverzekering is onze meest uitgebreide tandartsverzekering met een vergoeding van 75 % tot maximaal € 1.000,- per kalenderjaar.

Premie TandTop tandartsverzekering

De TandTop tandartsverzekering kost € 35,- per maand. Met een collectieve zorgverzekering kun je in sommige gevallen korting op de premie van tandartsverzekering krijgen. Bereken je premie met korting en maak een premie berekening.
 

Bereken jouw premie

Vergoeding TandTop tandartsverzekering

Met de TandTop tandartsverzekering krijg je 75% van jouw tandartskosten vergoed tot maximaal € 1.000,- per kalenderjaar. De vergoeding geldt voor alle behandelingen, inclusief een deel van de techniekkosten. Bovendien heb je recht op spoedeisende mondzorg in het buitenland, vergoeding van orthodontie voor kinderen tot 18 jaar en vergoeding van de wettelijke eigen bijdrage van kunstgebitten. Ga voor meer informatie naar het vergoedingenoverzicht zorgverzekering.

TandTop tandartsverzekering aanvragen

Heb je een basisverzekering van ZorgDirect? Dan kun je gedurende het jaar een TandTop verzekering afsluiten. Wel vragen wij je een verklaring in te vullen over de te verwachten behandelingen en het tandartsbezoek van de personen die je wilt verzekeren. Bekijk het acceptatieformulier TandTop (PDF). Je kunt verzekeringspakketten met de TandTop alleen afsluiten via onze klantenservice (088 687 74 74). Dit kan niet via het online aanmeldformulier.

 

Direct aanvragen