TandPlus tandartsverzekering

Voor als je niet van verrassingen houdt

De TandExtra van ZorgDirect; voor als je af en toe naar de tandarts gaat.Houd je niet van verrassingen en ga je daarom regelmatig naar de tandarts? Dan is de TandPlus tandartsverzekering een goede keus. Met deze tandartsverzekering krijg je een vergoeding van 75% tot een bedrag van maximaal € 500,- per kalenderjaar.

Premie TandPlus tandartsverzekering

De TandPlus tandartsverzekering kost €20,75 per maand. Met een collectieve zorgverzekering kun je in sommige gevallen korting krijgen op de premie van de tandartsverzekering.
 

BEREKEN JE PREMIE

Vergoeding TandPlus tandartsverzekering

Met de TandPlus tandartsverzekering krijg je 75% van jouw tandartskosten vergoed tot maximaal € 500,- per kalenderjaar. De vergoeding geldt voor alle erkende behandelingen, inclusief een deel van de techniekkosten.

Bovendien heb je recht op spoedeisende mondzorg in het buitenland, vergoeding van orthodontie voor kinderen tot 18 jaar en vergoeding van de wettelijke eigen bijdrage van kunstgebitten.

 

Ga voor meer informatie naar het vergoedingenoverzicht zorgverzekering.
Je kunt ook de zorgverzekeringskaart bekijken.

Maak een combinatie met onze aanvullende verzekeringen

Combineer je zorgverzekering met een tandartsverzekering van ZorgDirectDe tandartsverzekering vergoedt alleen de kosten voor het onderhouden van je gebit. Als je ook wel eens naar een fysiotherapeut gaat of behoefte hebt aan een vergoeding voor een bril of lenzen, dan is het verstandig om een aanvullende verzekering af te sluiten.
 

NAAR ONZE AANVULLENDE VERZEKERINGEN