TandPlus tandartsverzekering

Houd je niet van verrassingen en vind je het daarom prettig om wat meer geld te kunnen besteden aan de tandarts? Dan is de TandPlus tandartsverzekering een goede keus. Met de TandPlus tandartsverzekering krijg je een vergoeding van 75% tot een bedrag van maximaal € 500,- per kalenderjaar.

Premie TandPlus tandartsverzekering

De TandPlus tandartsverzekering kost € 20,- per maand. Met een collectieve zorgverzekering kun je in sommige gevallen korting op de premie van de tandartsverzekering krijgen.

 

Bereken jouw premie

Vergoeding TandPlus tandartsverzekering

Met de TandPlus tandartsverzekering krijg je 75% van jouw tandartskosten vergoed tot maximaal € 500,- per kalenderjaar. De vergoeding geldt voor alle behandelingen, inclusief een deel van de techniekkosten. Bovendien heb je recht op spoedeisende mondzorg in het buitenland, vergoeding van orthodontie voor kinderen tot 18 jaar en vergoeding van de wettelijke eigen bijdrage van kunstgebitten. Ga voor meer informatie naar het vergoedingenoverzicht zorgverzekering.

TandPlus tandartsverzekering verhogen

Je kunt tijdens het jaar je TandPlus tandartsverzekering ophogen naar de TandTop verzekering aanvragen. De wijziging gaat in per de eerste dag van de maand die volgt op de maand waarin wij jouw verzoek om verhoging hebben ontvangen. Vanaf dat moment ga je ook de nieuwe, hogere premie betalen.

 

Let op: er geldt wel een wachttijd van zes maanden voordat je aanspraak kunt maken op vergoeding van je nieuwe tandartsverzekering.

 

Nu ophogen