TandExtra tandartsverzekering

Voor als je af en toe naar de tandarts gaat

De TandExtra van ZorgDirect; voor als je af en toe naar de tandarts gaat.Ga je alleen naar de tandarts voor de periodieke controle en af en toe het vullen van een gaatje? Dan is de TandExtra tandartsverzekering voor jou een goede keuze. Met de TandExtra tandartsverzekering krijg je een vergoeding van 75% tot maximaal €250,- per kalenderjaar.

Premie TandExtra tandartsverzekering

De TandExtra tandartsverzekering kost €11,- per maand. Met een collectieve zorgverzekering kun je in sommige gevallen korting krijgen op de premie van de tandartsverzekering.
 

BEREKEN JE PREMIE

Vergoeding TandExtra tandartsverzekering

Met de TandExtra heb je een goede tandartsverzekering die 75% van jouw tandartskosten vergoedt tot maximaal €250,- per kalenderjaar. De vergoeding geldt voor alle erkende behandelingen, inclusief een deel van de techniekkosten.

Bovendien heb je recht op spoedeisende mondzorg in het buitenland, vergoeding van orthodontie voor kinderen tot 18 jaar en vergoeding van de wettelijke eigen bijdrage van kunstgebitten.

Ga voor meer informatie naar het vergoedingenoverzicht zorgverzekering.
Je kunt ook de zorgverzekeringskaart bekijken.

Maak een combinatie met onze aanvullende verzekeringen

Combineer je zorgverzekering met een tandartsverzekering van ZorgDirectDe tandartsverzekering vergoedt alleen de kosten voor het onderhouden van je gebit. Als je ook wel eens naar een fysiotherapeut gaat of behoefte hebt aan een vergoeding voor een bril of lenzen, dan is het verstandig om een aanvullende verzekering af te sluiten.

 

TandExtra tandartsverzekering verhogen

Je kunt tijdens het jaar je TandExtra tandartsverzekering ophogen naar een TandPlus of TandTop verzekering. De wijziging gaat in op de eerste dag van de maand na de maand waarin wij jouw verzoek om verhoging hebben ontvangen. Vanaf dat moment ga je ook de nieuwe, hogere premie betalen.

 

NU OPHOGEN

                                                                           

Let op: er geldt wel een wachttijd van zes maanden voordat je aanspraak kunt maken op vergoeding vanuit jouw nieuwe tandartsverzekering.