TandExtra tandartsverzekering

Voor als je af en toe naar de tandarts gaat

De TandExtra van ZorgDirect; voor als je af en toe naar de tandarts gaat.Ga je alleen naar de tandarts voor de periodieke controle en af en toe het vullen van een gaatje? Dan is de TandExtra tandartsverzekering voor jou een goede keuze. Met de TandExtra tandartsverzekering krijg je een vergoeding van 75% tot maximaal €250,- per kalenderjaar.

Premie TandExtra tandartsverzekering

De TandExtra tandartsverzekering kost €12,10 per maand. Met een collectieve zorgverzekering kun je in sommige gevallen korting krijgen op de premie van de tandartsverzekering.
 

BEREKEN JE PREMIE

Vergoeding TandExtra tandartsverzekering

Vanuit de TandExtra tandartsverzekering krijg je een vergoeding van 75% tot maximaal €250,- per kalenderjaar voor alle erkende behandelingen. Hierbij kun je denken aan spoedeisende mondzorg in het buitenland, een beugel voor kinderen tot 18 jaar of de wettelijke eigen bijdrage van kunstgebitten. Wij vergoeden alle prestatiecodes, inclusief techniekkosten (tot een maximaal bedrag).

Ga voor meer informatie naar het vergoedingenoverzicht zorgverzekering.
Je kunt ook de zorgverzekeringskaart bekijken.

Maak een combinatie met onze aanvullende verzekeringen

Combineer je zorgverzekering met een tandartsverzekering van ZorgDirectDe tandartsverzekering vergoedt alleen de kosten voor het onderhouden van je gebit. Als je ook wel eens naar een fysiotherapeut gaat of behoefte hebt aan een vergoeding voor een bril of lenzen, dan is het verstandig om een aanvullende verzekering af te sluiten.
 

NAAR ONZE AANVULLENDE VERZEKERINGEN