Aanvullende verzekering Top

Meest uitgebreide vergoedingen
De aanvullende verzekering Top is de meest uitgebreide aanvullende verzekering van ZorgDirect. Met vergoedingen voor alternatieve behandelingen en geneesmiddelen, zorg bij zwangerschap en bevalling, maar ook fysiotherapie en preventie. Is de aanvullende verzekering Top de beste keuze voor jou? Je kunt hier de Top met onze andere aanvullende zorgverzekeringen vergelijken.
 

De aanvullende verzekering Top kost € 32,50 per maand.

Met een collectieve zorgverzekering kun je in sommige gevallen korting krijgen op de premie van de aanvullende verzekering. Ook kun je kiezen voor ‘Online gemak’, waarmee je korting krijgt op je basisverzekering, aanvullende én tandartsverzekering.

BEREKEN JOUW PREMIE

Vergoedingen aanvullende verzekering Top

De belangrijkste vergoedingen van de aanvullende verzekering Top op een rijtje:
 

Anticonceptie 100%
Alternatieve behandelingen en alternatieve geneesmiddelen maximaal € 40,- per behandeldag tot maximaal € 500,- per kalenderjaar voor de verschillende onderdelen samen
Brillen en lenzen

één bril per kalenderjaar bij Specsavers.

Of maximaal € 150,- per twee kalenderjaren
Fysiotherapie 25 zittingen per kalenderjaar, waarvan maximaal 9 zittingen manuele therapie
MammaPrint 100%
Kraamzorg wettelijke eigen bijdrage 60%
Zwangerschapscursussen maximaal € 100,- per zwangerschap
Advies en begeleiding bij borstvoeding maximaal € 150,- per bevalling
Kinderopvang bij ziekenhuisopname maximaal € 20,- per dag vanaf de elfde dag van opname voor maximaal drie maanden per kalenderjaar
Verblijf in logeerhuis, bijvoorbeeld Ronald McDonald maximaal € 25,- per dag tot maximaal € 500,- per kalenderjaar
Gezondheidscursussen 75% tot maximaal € 150,- per kalenderjaar

 

In ons online vergoedingenoverzicht staan alle vergoedingen, ook uit onze andere aanvullende verzekeringen. ZorgDirect kent ook een aparte tandartsverzekering. Deze kun je dus ook afsluiten als je alleen een basisverzekering hebt.

 

Lees alle informatie over onze vergoedingen in de verzekeringsvoorwaarden (PDF).

Aanvullende verzekering Top afsluiten

Heb je een basisverzekering en/of aanvullende verzekering bij ZorgDirect? Dan kun je de het aanvullende verzekering Top hele jaar door afsluiten. Dit kan via Mijn ZorgDirect of het online aanvraagformulier. De wijziging gaat in op de eerste dag van de maand na de maand waarin wij jouw verzoek hebben ontvangen.

 

Let op: als je de aanvullende verzekering in de loop van het jaar sluit, geldt er een wachttijd van zes maanden voordat je recht hebt op vergoeding vanuit deze aanvullende verzekering. Tijdens deze wachttijd betaal je al wel de hogere premie en heb je recht op de vergoedingen vanuit de basisverzekering en een eventuele minder uitgebreide aanvullende verzekering.