Aanvullende verzekering Top

Meest uitgebreide vergoedingen

De aanvullende verzekering Top is onze meest uitgebreide aanvullende verzekering. Met vergoedingen voor alternatieve behandelingen en geneesmiddelen, zorg bij zwangerschap en bevalling, maar ook fysiotherapie en preventie.

Als je al weet dat deze aanvullende verzekering de beste keuze voor jou is, dan kun je hem direct afsluiten. Natuurlijk kun je de Top ook nog met onze andere aanvullende verzekeringen vergelijken.

De aanvullende verzekering Top kost €38,50 per maand.

De Top aanvullende verzekering van ZorgDirect. Voor extra zekerheid. Met een collectieve zorgverzekering kun je in sommige gevallen korting krijgen op de premie van de aanvullende verzekering. Ook kun je kiezen voor ‘Online gemak’, waarmee je korting krijgt op je basisverzekering, aanvullende én tandartsverzekering.BEREKEN JE PREMIE

Vergoedingen aanvullende verzekering Top

  • Fysiotherapie: 25 keer
  • Anticonceptie: 100%
  • Kraamzorg: 60% van de eigen bijdrage
  • Alternatieve geneeswijzen en –middelen: €40,- per behandeldag tot max. €500,-
  • 1 bril per 2 kalenderjaren bij Specsavers uit de € 149,- collectie of €150,- per 2 jaar
  • Spoedeisende zorg overal ter wereld

Bekijk alle vergoedingen. Ook kun je de zorgverzekeringskaart bekijken.
 

Lees alle informatie over onze vergoedingen in de verzekeringsvoorwaarden (PDF).

Maak het compleet met onze tandartsverzekeringen

Combineer je zorgverzekering met een tandartsverzekering van ZorgDirectTandartskosten worden alleen vergoed uit de basisverzekering als je jonger bent dan 18 of in bijzondere gevallen. Veel van onze verzekerden kiezen er dan ook voor om naast een aanvullende verzekering ook nog een tandartsverzekering af te sluiten.

NAAR TANDARTSVERZEKERINGEN

Handig om te weten:

Wij accepteren iedereen zonder medische keuring. Alleen voor het afsluiten van de TandTop tandartsverzekering vragen we een verklaring.

Meeverzekerde kinderen tot 18 jaar krijgen gratis het hoogst gekozen pakket van de ouders. Zij hebben dan recht op dezelfde vergoedingen als de ouders. Bijvoorbeeld de aanvullende verzekering Top van de één, en de TandTop van de ander. Minderjarigen kunnen geen eigen pakket kiezen.

Je kunt via Mijn ZorgDirect of via het online aanvraagformulier een aanvullende zorgverzekering kiezen. Een aanvullende verzekering gaat (als je al een basisverzekering bij ons hebt afgesloten) in met ingang van 1 januari van het volgende jaar.