Aanvullende verzekering Start

Extra zekerheid voor een lage premie
Met onze aanvullende verzekering Start heb je een aanvullende zorgverzekering met een aantal belangrijke vergoedingen voor een lage premie. Is de aanvullende verzekering Start de beste keus voor jou? Je kunt hier de Start met onze andere aanvullende verzekeringen vergelijken.

 

De aanvullende verzekering Start kost € 5,85 per maand.
Met een collectieve zorgverzekering kun je in sommige gevallen korting op de premie van de aanvullende verzekering krijgen.

Bereken jouw premie

Vergoedingen aanvullende verzekering Start

De belangrijkste vergoedingen van de aanvullende verzekering Start op een rijtje:
 

Anticonceptie maximaal € 100,- per kalenderjaar
Fysiotherapie 6 zittingen per kalenderjaar
MammaPrint 100%

Spoedeisende zorg in het buitenland

(in EU-/EER-land of verdragsland)
100%

 

In ons online vergoedingenoverzicht vind je alle vergoedingen, ook uit onze andere aanvullende verzekeringen, terug. ZorgDirect kent ook een aparte tandartsverzekering.

 

Lees alle informatie over onze vergoedingen in de verzekeringsvoorwaarden (PDF).

Aanvullende verzekering Start afsluiten

Heb je een basisverzekering bij ZorgDirect en heb je nog geen aanvullende verzekering? Dan kun je het hele jaar door een aanvullende verzekering Start afsluiten. Dit kan via Mijn ZorgDirect of het online aanvraagformulier.

 

Let op: er geldt een wachttijd van zes maanden voordat je recht hebt op vergoeding vanuit je nieuwe aanvullende verzekering, als je de aanvullende verzekering in de loop van het jaar sluit.

Aanvullende verzekering Start ophogen

De Start is onze minst uitgebreide aanvullende verzekering. Denk je dit jaar extra zorg nodig te hebben? En ben je nu niet voor deze zorg verzekerd? Bij ZorgDirect kun je tijdens het jaar je verzekering ophogen. Regel het eenvoudig online via www.zorgdirect.nl/wijzigen. De verhoging gaat in per de eerste dag van de maand die volgt op de maand waarin wij jouw verzoek om verhoging hebben ontvangen. Vanaf dat moment ga je ook de nieuwe, hogere premie betalen.

 

Let op: er geldt een wachttijd van zes maanden voordat je recht hebt op vergoeding vanuit je nieuwe aanvullende verzekering. Tot die tijd gelden de vergoedingen vanuit jouw eerdere, minder uitgebreide aanvullende verzekering.