Aanvullende verzekering Slim

Een slimme keuze voor een scherpe prijs

Met onze aanvullende verzekering Slim heb je de noodzakelijke aanvulling op je basisverzekering met een aantal belangrijke vergoedingen voor een lage premie. Denk aan een ruime vergoeding voor fysiotherapie. Ga je regelmatig binnen Europa op vakantie? Maak je dan vooral geen zorgen, want daar hebben we ook aan gedacht.

Als je al weet dat deze aanvullende verzekering de beste keuze voor jou is, dan kun je hem direct afsluiten. Natuurlijk kun je de Slim ook nog met onze andere aanvullende verzekeringen vergelijken.

De aanvullende verzekering Slim kost €8,50 per maand.

Met onze aanvullende verzekering Slim heb je de noodzakelijke aanvulling op je basisverzekering.Met een collectieve zorgverzekering kun je in sommige gevallen korting op de premie van de aanvullende verzekering krijgen. Ook kun je kiezen voor ‘Online gemak’, waarmee je korting krijgt op je basisverzekering, aanvullende én tandartsverzekering.


BEREKEN JOUW PREMIE

Vergoedingen aanvullende verzekering Slim

  • Fysiotherapie: 9 keer
  • Spoedeisende zorg binnen Europa


Lees alle informatie over onze vergoedingen in de verzekeringsvoorwaarden (PDF). Ook kun je de zorgverzekeringskaart bekijken.

Maak het compleet met onze tandartsverzekeringen

Combineer je zorgverzekering met een tandartsverzekering van ZorgDirectTandartskosten worden alleen vergoed uit de basisverzekering als je jonger bent dan 18 of in bijzondere gevallen. Veel van onze verzekerden kiezen er dan ook voor om naast een aanvullende verzekering ook nog een tandartsverzekering af te sluiten.

NAAR TANDARTSVERZEKERINGEN

Handig om te weten:

Wij accepteren iedereen zonder medische keuring. Alleen voor het afsluiten van de TandTop tandartsverzekering vragen we een verklaring.

Meeverzekerde kinderen tot 18 jaar krijgen gratis het hoogst gekozen pakket van de ouders. Zij hebben dan recht op dezelfde vergoedingen als de ouders. Bijvoorbeeld de aanvullende verzekering Top van de één, en de TandTop van de ander. Minderjarigen kunnen geen eigen pakket kiezen.

Je kunt via Mijn ZorgDirect of via het online aanvraagformulier een aanvullende zorgverzekering kiezen. Een aanvullende verzekering gaat (als je al een basisverzekering bij ons hebt afgesloten) in met ingang van 1 januari van het volgende jaar.