Aanvullende verzekering Extra

Extra vergoedingen voor een scherpe premie
Onze aanvullende verzekering Extra  biedt een vergoeding voor onder andere fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen en –middelen. Met de Extra heb je een aanvullende zorgverzekering met een aantal belangrijke vergoedingen voor een scherpe premie. Is de aanvullende verzekering Extra de beste keuze voor jou? Je kunt hier de Extra met onze andere aanvullende verzekeringen vergelijken.
 

De aanvullende verzekering Extra kost € 8,50 per maand.

Met een collectieve zorgverzekering kun je in sommige gevallen korting op de premie van de aanvullende verzekering krijgen.

Bereken jouw premie

Vergoedingen aanvullende verzekering Extra

De belangrijkste vergoedingen van de aanvullende verzekering Extra op een rijtje:
 

Anticonceptie maximaal € 100,- per kalenderjaar
Fysiotherapie 9 zittingen per kalenderjaar 
MammaPrint 100%
Vergoeding wettelijke eigen bijdrage geneesmiddelen maximaal € 150,- per kalenderjaar

Spoedeisende zorg in het buitenland

(EU-/EER -land of verdragsland)
100%

 

In ons online vergoedingenoverzicht staan alle vergoedingen, ook uit onze andere aanvullende verzekeringen. ZorgDirect kent ook een losse tandartsverzekering.

 

Lees alle informatie over onze vergoedingen in de verzekeringsvoorwaarden (PDF).

Aanvullende verzekering Extra afsluiten

Heb je een basisverzekering bij ZorgDirect en heb je nog geen aanvullende verzekering? Dan kun je het hele jaar door een aanvullende verzekering Extra afsluiten. Dit kan via Mijn ZorgDirect of het online aanvraagformulier.
 

Let op: er geldt een wachttijd van zes maanden voordat je recht hebt op vergoeding vanuit je nieuwe aanvullende verzekering als je de aanvullende verzekering in de loop van het jaar sluit.

Aanvullende verzekering Extra ophogen

Denk je dit jaar extra zorg nodig te hebben? En ben je nu niet voor deze zorg verzekerd? Bij ZorgDirect kun je tijdens het jaar je verzekering ophogen. Regel het eenvoudig online via www.zorgdirect.nl/wijzigen. De verhoging gaat in per de eerste dag van de maand die volgt op de maand waarin wij jouw verzoek om verhoging hebben ontvangen. Vanaf dit moment ga je ook de nieuwe, hogere premie betalen.

 

Let op: er geldt een wachttijd van zes maanden voordat je recht hebt op vergoeding vanuit je nieuwe aanvullende verzekering. Tot die tijd gelden de vergoedingen vanuit jouw eerdere, minder uitgebreide aanvullende verzekering.