Aanvullende verzekering Extra

Extra vergoedingen voor een scherpe premie

Ga je wel eens naar de fysiotherapeut of wil je een vergoeding voor spoedeisende zorg in het buitenland? Dan zit je goed met onze aanvullende verzekering Extra. Dat, en meer, krijg je namelijk vergoed vanuit deze aanvullende verzekering.

Als je al weet dat de Extra de beste keuze voor jou is, dan kun je hem direct afsluiten.  Natuurlijk kun je hem ook nog met onze andere aanvullende verzekeringen vergelijken.

De aanvullende verzekering Extra kost €9,- per maand.

De Extra aanvullende verzekering van ZorgDirect. Voor extra zekerheid. Met een collectieve zorgverzekering kun je in sommige gevallen korting op de premie van de aanvullende verzekering krijgen.

 

 

 


BEREKEN JOUW PREMIE

Vergoedingen aanvullende verzekering Extra

  • Fysiotherapie: 9 keer
  • Spoedeisende zorg binnen Europa
  • Anticonceptie: 100%
  • Wettelijke eigen bijdrage geneesmiddelen: € 150,-

Bekijk alle vergoedingen. Ook kun je de zorgverzekeringskaart bekijken.

 

Lees alle informatie over onze vergoedingen in de verzekeringsvoorwaarden (PDF).

Maak het compleet met onze tandartsverzekeringen

Combineer je zorgverzekering met een tandartsverzekering van ZorgDirectTandartskosten worden alleen vergoed uit de basisverzekering als je jonger bent dan 18 of in bijzondere gevallen. Veel van onze verzekerden kiezen er dan ook voor om naast een aanvullende verzekering ook nog een tandartsverzekering af te sluiten.

NAAR TANDARTSVERZEKERINGEN

Handig om te weten:

Wij accepteren iedereen zonder medische keuring. Alleen voor het afsluiten van de TandTop tandartsverzekering vragen we een verklaring.

Meeverzekerde kinderen tot 18 jaar krijgen gratis het hoogst gekozen pakket van de ouders. Zij hebben dan recht op dezelfde vergoedingen als de ouders. Bijvoorbeeld de aanvullende verzekering Top van de één, en de TandTop van de ander. Minderjarigen kunnen geen eigen pakket kiezen.

Je kunt via Mijn ZorgDirect of via het online aanvraagformulier een aanvullende zorgverzekering kiezen. Een aanvullende verzekering gaat (als je al een basisverzekering bij ons hebt afgesloten) in met ingang van 1 januari van het volgende jaar.