Stel zelf de zorgverzekering samen

Graag de touwtjes in handen en het liefst online zaken regelen? Stel dan bij ZorgDirect zelf je zorgverzekering samen. Of je nu alleen voor een basisverzekering gaat, of ook een aanvullende verzekering kiest, bij ZorgDirect is er altijd een zorgverzekering met uitstekende zorg bij jou in de buurt.
 

Bedenk daarom vandaag nog welke vergoedingen jij denkt nodig te hebben in 2018 en stel zo zelf een zorgverzekering samen. Of het nu gaat om vergoeding van orthopedische schoenen of tandartskosten, je kiest zelf datgene dat het beste bij je past.

Zorgverzekering samenstellen: wat past het beste bij jou?

Bij ZorgDirect heb je veel keuzevrijheid als het gaat om aanvullend verzekeren. Zo zijn er maar liefst vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen.

ZorgDirect biedt niet alleen een goede zorgverzekering die zelf samen te stellen is, ook kennen we veel (online) gemak! Gebruik de online product vergelijker om te zien welke optie het beste past. Ook voor ZZP'ers biedt de zorgverzekering van ZorgDirect vele voordelen. Lees ons artikel over hoe je een goede zorgverzekering voor ZZP'ers samenstelt.

 

 

De Basisverzekering

Je woont in Nederland en bent 18 jaar of ouder? Dan is het waarschijnlijk verplicht een basisverzekering af te sluiten.

Aanvullende verzekering

Meer vergoed krijgen? Kies dan één van de vijf aanvullende verzekeringen van ZorgDirect.

Tandartsverzekering

Ook vergoeding van tandartskosten? Kies een tandartsverzekering. Er zijn drie soorten.

Goed om te weten

- ZorgDirect heeft, in combinatie met de basisverzekering, ook een losse tandartsverzekering (dus zonder een aanvullende verzekering)!

- Met de gratis ZorgDirect Declaratie-app is het eenvoudig zorgkosten te declareren*.

-ZorgDirect is er voor iedereen. Of je nu student, werknemer, ondernemer of huisman of huisvrouw bent. ZorgDirect heeft de zorgverzekering die bij jou past.

- Een aanvullende verzekering afsluiten of een bestaande aanvullende verzekering ophogen? Dat kan het hele jaar door onder bepaalde voorwaarden*.

-Dergelijke zaken zijn eenvoudig zelf online te regelen.*

Zelf een zorgverzekering samenstellen én online zaken doen? Doe het bij ZorgDirect!