Zorgverzekering ondernemers

Als je zelfstandig ondernemer bent, is het van belang om zo gezond mogelijk te zijn en te blijven. Je krijgt immers niet doorbetaald wanneer je niet werkt. Een zorgverzekering voor ondernemers is een zorgverzekering op maat. Kwalitatieve zorg, ruime keuzevrijheid en een zorgverzekering die je zelf samenstelt. Dat is ZorgDirect.


Bereken jouw premie

Zorgverzekering hoger opgeleiden, ZZP’ers en ondernemers

Als ondernemer stel je hogen eisen aan jezelf en natuurlijk aan je zorgverzekering. Je wilt een zorgpakket dat past bij jouw situatie. Of je nu een zorgverzekering zoekt voor hoger opgeleiden of speciaal voor ondernemers; bij ZorgDirect stel je zelf je zorgverzekering samen.

Naast de basisverzekering bieden wij vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen.
De online productvergelijker laat je precies zien welke vergoedingen passen bij de aanvullende verzekeringen.

Basisverzekering

De verplichte basisverzekering, ook voor ondernemers. De ZorgDirect zorgpas is tevens je EHIC kaart, voor werkbezoeken in het buitenland.
 

MEER INFORMATIE

Aanvullende zorgverzekering

Vul de basisverzekering aan naar wens. Je hebt de keuze uit maar liefst vijf aanvullende verzekeringen.

 

MEER INFORMATIE

Tandartsverzekering

Ruime vergoeding van tandartskosten? Kies één van de drie tandartsverzekeringen die los zijn af te sluiten naast je basisverzekering.
 

MEER INFORMATIE

Vaak onderweg of werk je vanuit huis?

Met een zorgverzekering van ZorgDirect kun je terecht bij elk ziekenhuis en iedere huisarts in Nederland. Handig als je voor je werk vaak onderweg bent. Je hebt 24/7 toegang tot de beveiligde “Mijn ZorgDirect” omgeving. Hier kun je wijzigingen doorgeven, herhaalmedicatie aanvragen, je zorgkosten bekijken of online declaraties indienen. Het indienen van declaraties kan ook via je smartphone. Binnen 5 werkdagen betalen wij de declaraties uit. Voor vragen kun je ons bereiken per telefoon, e-mail, Facebook, Twitter en WhatsApp.

Vaak online? Geniet van premiekorting

Bij ZorgDirect krijg je als ondernemer 10% korting via de “Online Gemak” regeling. Dit geldt ook voor hoger opgeleiden die een zorgverzekering zoeken of eenieder die de zaken graag online regelt.