GRIP
ONLINE COACHING TOOL

 

Wil je meer energie en minder stress? Dan is GRIP iets voor jou. GRIP maakt je flexibeler, geeft meer wilskracht en zelfvertrouwen en maakt je stressbestendiger. Of ontdek welke loopbaanwaarden voor jou belangrijk zijn.

Ook krijg je tips om gezond te leven en te bewegen. Daardoor houd je de regie over je werk, leven en persoonlijke ontwikkeling.

 

GRIP is een online tool waarin je zelfstandig kunt werken aan het verhogen van je energieniveau, het verlagen van stress en het vergroten van je effectiviteit. Met GRIP vul je je eigen mentale batterij.
 

Houd de regie over je werk, leven en ontwikkeling
Grip op je leven door GRIP bij ZorgDirect

Als je begint aan GRIP, wordt aan de hand van een vragenlijst bepaald op welk gebied jij je kunt verbeteren. Aan de hand daarvan krijg je het advies te gaan werken aan modules die vallen binnen bepaalde ontwikkelgebieden. Natuurlijk kun je zelf kiezen welke modules je wilt doen.


Account aanmaken

 

Om een account aan te maken voor GRIP heb je een code nodig. Deze kun je aanvragen via onze klantenservice.

 

‘Kies op je scherm de linkeroptie: ‘nieuw bij GRIP’ en maak een account aan met je e-mailadres en de unieke code.’ Je maakt direct een profiel aan met een persoonlijk wachtwoord. De volgende keren dat je inlogt kun je dat doen via de rechteroptie: ‘inloggen bij GRIP’ met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord.

Bekijk hier wat GRIP inhoudt


Voor wie?
 

Iedereen die bij ons verzekerd is, mag gratis gebruikmaken van GRIP. Je kunt een unieke gebruikerscode aanvragen via onze klantenservice.
 

Je vindt GRIP op zorgdirect.mijngrip.nl.
 

 

 

GRIP kent de volgende ontwikkelgebieden:

 

KEN JEZELF
Om meer energie uit je werk te halen, om te leren en om je te kunnen ontwikkelen is zelfkennis heel belangrijk. Binnen dit ontwikkelgebied krijg jij de tools om je zelfkennis te vergroten.

LEEF GEZOND EN BEWEEG
Een gezonde geest huist in een gezond lichaam. Om gelukkig en energiek te zijn zul je zowel goed voor je lichaam moeten zorgen als voor je geest. Binnen dit ontwikkelgebied leer je hoe je dat kunt doen.

GEEF JEZELF EEN GOED GEVOEL
Zorg jij goed voor jezelf? Iemand moet het doen toch? Binnen dit ontwikkelgebied zullen we je een aantal technieken aanreiken die bewezen werken om beter voor jezelf te zorgen

ONTWIKKEL JE VEERKRACHT
Voor veel mensen is het vanzelfsprekend om aan hun fysieke fitheid te (willen) werken. Het werken aan onze mentale fitheid is echter veel minder vanzelfsprekend. Toch is dit heel belangrijk. Om sterker en fitter te worden. Doe je mee?

INVESTEER IN RELATIES
Relaties zijn van groot belang voor onze fysieke en mentale gezondheid. Verbondenheid geeft energie en voorkomt stress. Binnen dit ontwikkelgebied kun je werken aan je privérelaties én aan je persoonlijke en professionele relaties op je werk.

NEEM REGIE
Heb jij regie over je leven? Zit jij zelf achter het stuur? Misschien ben je momenteel de grip kwijt op je leven, tijd en werk? Dan is het de hoogste tijd om weer zelf achter het stuur te gaan zitten! Binnen dit ontwikkelgebied leer je hoe dit werkt.

BLIJF GROEIEN EN ONTWIKKELEN
Binnen dit ontwikkelgebied word je uitgedaagd nieuwe competenties te ontwikkelen. Ontwikkeling leidt immers niet alleen tot groei en verbetering maar geeft ook nieuwe energie en nieuwe kansen. Het is dé manier om uit jezelf en je werk te halen wat er in zit.

LEEF EEN ZINVOL EN WAARDEVOL LEVEN
Ervaar jij je leven als zinvol en waardevol? Heb jij een levensmotto? Wat als alles mogelijk is? Hoe zou jouw leven er dan uitzien? Ontdek het binnen dit ontwikkelgebied en leef ernaar!

CREËER JE IDEALE BAAN
Werk heeft alles in zich om bij te dragen aan jouw levensgeluk. Het is een manier om jezelf te ontplooien, zin te geven aan je leven, nieuwe dingen te ontdekken en je te verbinden met anderen. Mits je op de goede plek zit. Ga jij je droombaan zoeken of creëren?

WEES JE BEWUST VAN JE LEVENSFASE
Elke levensfase brengt haar eigen levenslessen, uitdagingen, voordelen en beperkingen met zich mee. Daarnaast brengt elke generatie haar kracht en beperkingen mee naar organisaties. Leer jouw generatie en levensfase kennen binnen dit ontwikkelgebied.

BURN-OUT? WERKSTRESS? EN NU?
Heb jij last van werkstress? Of ben je zelfs overspannen of heb je een burn-out? Of je nu aan het werk bent of niet, binnen dit ontwikkelgebied kun je werken aan je herstel om verdere schade te voorkomen.

WERK IN EEN EFFECTIEF TEAM
Werken in een effectief team met een goede sfeer is een belangrijke bron van werkplezier en energie. Binnen dit ontwikkelgebied vind je een aantal teammodules. Modules die je samen met je team kunt doen om jullie effectiviteit en onderlinge relaties te verbeteren.