BEDRIJFSZORG
CONSULT DOOR BEDRIJFSARTS


Werk is voor jou essentieel om inkomsten te garanderen. Je wilt zo gezond mogelijk zijn om te kunnen werken en om aan het werk te blijven. Maar wat als je klachten hebt die jouw werkzaamheden kunnen belemmeren? Wacht niet af tot je uitvalt, maar onderneem nú actie en vraag advies aan ArboNed.
 

Een adviesconsult bij de bedrijfsarts van ArboNed

De bedrijfsarts van ArboNed is dé adviseur op het gebied van werk en gezondheid en biedt ondersteuning en dienstverlening om je gezond en duurzaam aan het werk te houden.

afbeelding

Tijdens het consult staat alles in het teken van vragen over gezondheidsklachten die je werk (kunnen) beïnvloeden: over stress en werkdruk, gezondheidsklachten en belastbaarheid, maar bijvoorbeeld ook over de inrichting van je werkplek of arbeidsomstandigheden op je eigen of vaste werkplek of de plek waar je jouw opdracht uitvoert. Blijkt een vervolgactie nodig, dan bespreek je met de bedrijfsarts welke actie dat kan zijn en/of waar je terecht kunt voor vervolgadvies. Dat kan bij ArboNed zijn, maar ook bij een instantie in de reguliere zorg.

 

Het consult met de bedrijfsarts is anoniem en er wordt geen privacygevoelige informatie gedeeld met derden.
 

De procesregisseur

De procesregisseur is je vaste contactpersoon die contact met je opneemt naar aanleiding van de door jou gestelde vraag. De procesregisseur zorgt voor planning van het consult met de bedrijfsarts en voor de nazorg na dat gesprek. De procesregisseur werkt onder de volledige verantwoordelijkheid van de bedrijfsarts.


Voor wie?
 

Het consult met de bedrijfsarts is bedoeld als er nog geen sprake is van ziekteverzuim en dus om (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Iedereen met een aanvullende verzekering Start, Extra, Plus of Top bij ZorgDirect kan één consult aanvragen bij een onafhankelijke bedrijfsarts van ArboNed. Het maakt niet uit of je nu in loondienst werkt of actief bent als zelfstandig ondernemer.

  Een adviesconsult bij de bedrijfsarts van ArboNed bij ZorgDirect


Bedrijfszorg aanvragen
 

Je kunt een consult aanvragen via een formulier in Mijn ZorgDirect. Op die manier kunnen we garanderen dat er geen persoonlijke informatie over jou terechtkomt bij iemand anders. Als je binnen Mijn ZorgDirect naar ‘Declareren & Inzien’ gaat, kun je links in het blauwe menu naar het aanvraagformulier voor BedrijfsZorg.