Osteopaat, vergoeding van behandelingen

Ervaar je pijn bij bewegen? Heb je hardnekkige klachten en biedt de reguliere geneeskunde geen verlichting? Dan kan de alternatieve geneeswijze osteopathie verlichting brengen. Een osteopaat zoekt naar de oorzaak van de klacht en kijkt hierbij naar het gehele lichaam.

Overweeg je een behandeling door een osteopaat en wil je een vergoeding ontvangen? Sluit dan een aanvullende verzekering af. Met een aanvullende zorgverzekering Plus of Top worden alternatieve behandelingen vergoed.

Zorgverzekering osteopathie

ZorgDirect biedt je via de aanvullende verzekeringen Top en Plus ruime vergoedingen voor behandelingen door de osteopaat mits zij voldoen aan de voorwaarden die beschreven staan op de lijst alternatieve zorgaanbieders (PDF). Je hebt geen verwijzing nodig om de osteopaat te bezoeken.
Hieronder geven we een korte omschrijving van de osteopathie vergoedingen. Bekijk voor de volledigheid onze verzekeringsvoorwaarden (PDF).
 

Aanvullende verzekering Plus Aanvullende verzekering Top

Osteopaat vergoeding, maximaal € 40,- per behandeldag tot maximaal € 350,- per kalenderjaar*

Meer informatie


Osteopaat vergoeding, maximaal € 40,- per behandeldag tot maximaal € 500,- per kalenderjaar*
 

Meer informatie

* de maximale vergoeding geldt voor alle alternatieve geneesmiddelen en alternatieve geneeswijzen bij elkaar.

Osteopaat vergoeding snel declareren

Eventuele nota’s kun je eenvoudig declareren, online of via je smartphone. Wij zorgen voor een snelle uitbetaling, binnen 5 werkdagen. Let er wel op dat je bij de nota vermeldt bij welke beroepsvereniging de zorgaanbieder is aangesloten, evenals het aantal behandelingen per dag.

Heb je vragen over de osteopaat vergoeding of hulp nodig bij het zoeken van de juiste zorgverlener?
Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Dit kan via e-mail, telefoon, twitter en facebook! We helpen graag.