Vrouw in hal
Vrouw in hal

Bestel medicatie gemakkelijk via de online apotheek!

Bestel (herhaal)medicatie eenvoudig online vanuit de privacy van je eigen huis. Krijg een herinnering wanneer je herhaalmedicatie opnieuw moet aanvragen en laat ze vervolgens gratis thuis bezorgen.

Vragen worden persoonlijk beantwoord en schriftelijk bevestigd, zodat je alles nog eens na kunt lezen. Wij bieden onze verzekerden graag zoveel mogelijk service en gemak. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met eFarma; een geregistreerde apotheek die gespecialiseerd is in het leveren van chronische medicatie.

eFarma is een geregistreerde online apotheek die is opgericht om mensen de mogelijkheid te bieden hun medicatie vanuit huis te bestellen en thuisbezorgd te krijgen. eFarma verpakt de bestelling discreet en verstuurt het snel.

Werkwijze eFarma

Bij eFarma bestel je heel eenvoudig alle medicatie, die je vervolgens thuisbezorgd krijgt. Dit doe je door een recept te uploaden. Daarnaast krijg je herinneringen als je medicijnen bijna op zijn, zodat je op tijd nieuwe kunt bestellen. De rekening gaat direct naar ons. Je kunt er ook nog voor kiezen om de herhaalservice te gebruiken.

Herhaalservice

Kies je ervoor om de herhaalservice te gebruiken, dan stuurt eFarma je een e-mail als je medicatie bijna op is. Dit zal ongeveer 14 dagen van tevoren zijn. Op dat moment kun je nog wijzigingen doorgeven, bijvoorbeeld het afleveradres. Vervolgens vraagt eFarma de herhaalrecepten aan bij je huisarts of specialist en stuurt de medicijnen naar je op. Gebruik je meerdere medicijnen? Dan stemt eFarma de afleverhoeveelheid van deze medicijnen met elkaar af, zodat je alles steeds op hetzelfde moment bezorgd krijgt. Daar hoef jij je dus niet meer druk om te maken.

Overeenkomst

Door het aanmaken van een account bij eFarma ga je direct een overeenkomst aan met eFarma. ZorgDirect is hier geen partij in en heeft hier geen commercieel belang bij. Lees daarom zorgvuldig de Algemene Voorwaarden van eFarma, voordat je akkoord gaat.

Dit is een aanvullende service die ZorgDirect biedt. Je kunt natuurlijk ook gebruik blijven maken van je huidige apotheek.