Allen Carr’s Easyway

Korting op training stoppen met roken

Een stoppen met roken training van Allen Car gaat niet in op alle gezondheidsredenen om te stoppen met roken. In de training wordt juist gekeken naar alle redenen waarom je wel rookt. Dit geeft herkenning. Je gaat je eigen rookgedrag doorzien. Stoppen met roken wordt daarom iets vanzelfsprekends. Je krijgt niet het gevoel dat je iets waardevols opgeeft. Stoppen is dan ook geen wilskrachtgevecht meer. De knop gaat om: in plaats van het jammer te vinden dat je niet meer mag roken, ben je blij dat je niet meer hoeft te roken.

Waarom een training via Allen Carr?

  • Hoog slagingspercentage
    De Allen Carr methode heeft een hoger slagingspercentage dan andere methodes om te stoppen met roken.
  • Geen motivatie vooraf nodig
    Bij de Allen Carr methode wordt geen beroep gedaan op wilskracht. De motivatie ontstaat tijdens de training vanzelf.
  • Korte duur
    De training duurt slechts zes uur.
  • Trainers
    De trainers zijn allemaal zelf ex-rokers.

Jouw voordeel bij Allen Carr’s

Heb je een zorgverzekering van ZorgDirect, dan krijg je 10% korting op deze training. Ook als je geen aanvullende verzekering hebt. Je betaalt voor de training dus geen € 295,- maar € 265,50.

Ben je aanvullend verzekerd? Afhankelijk van jouw aanvullende verzekering heb je recht op extra vergoeding van stoppen met roken.

Meer informatie en inschrijven

Op de website van Allen Carr vind je meer informatie over de training. Ook lees je er ervaringen van andere deelnemers die gestopt zijn met roken.

Inschrijven voor een training regel je eenvoudig online. Op de website van Allen Carr staan de locaties en tijdstippen van de trainingen. Je kiest zelf de locatie of dag die jou het beste uitkomt. Inschrijven kan ook per e-mail. Stuur jouw naam en contactgegevens per e-mail.

Je kunt je het gehele jaar inschrijven voor een training.