Professionele matrasreiniging

Korting bij MatrasCleaner

Matrassen vervuilen van binnenuit door de groei van de huisstofmijt. Hoe schoon je ook bent, de huisstofmijt vermenigvuldigt zich weelderig en laat dagelijks grote hoeveelheden allergeen houdende ontlasting achter in jouw bed. Dit veroorzaakt veel problemen zoals bijvoorbeeld COPD klachten, huisstofallergie of eczeem.

Sta je regelmatig op met een droge mond, verstopte neus of tranende ogen? Dan kan jouw matras hiervan de oorzaak zijn. Een jaarlijks professioneel schoongemaakte matras kan klachten verminderen en helpen voorkomen. Bijkomend voordeel is dat jouw matras ook nog eens langer mee gaat.

Jouw voordeel bij MatrasCleaner Nederland

Laat je matrassen met korting reinigen:

  • 25% korting reinigen eenpersoonsmatras (70 t/m 100cm breed)
    Je betaalt € 28,- in plaats van € 37,50.
  • 25% korting reinigen tweepersoonsmatras (140 t/m 200cm breed)
    Je betaalt € 47,- in plaats van € 62,50.

Prijzen zijn inclusief voorrijkosten en btw.

Op bijbehorende artikelen, zoals de MatrasClean-Spray voor onderhoud, maar ook op anti-allergie hoofdkussens en dekbedden krijg je 20% korting.

Matrasreiniging aanvragen

Je vraagt via de website van MatrasCleaner een testreiniging aan. Deze wordt uitgevoerd door een dealer bij jou in de buurt. Geef in het opmerkingen veld aan dat je bij ZorgDirect verzekerd bent.

De uitslag van de testreiniging laat zien of een uitgebreide reiniging noodzakelijk is. De reiniging wordt droog uitgevoerd, met hoge frequentietrillingen waarbij alles wat niet in het matras hoort los getrild en eruit gezogen wordt. Vervolgens desinfecteren wij het matras met UVC licht en MatrasClean-Spray. Direct na behandeling kun je jouw matras weer beslapen. De reiniging is chemievrij, op locatie en droog.