Korting op aanschaf tens-apparaat

Wat is een tens-apparaat?

Een tens-apparaat of MAMA-tens biedt je de mogelijkheid om met meer zelfvertrouwen te bevallen. Zo houd je een goede herinnering over aan een van de meest bijzondere gebeurtenissen in jouw leven. Met de MAMA-tens kun je op een veilige manier de pijn tijdens je bevalling beheersen. Je bepaalt zelf hoeveel pijnvermindering je op welk moment wilt toepassen.

Hoe werkt een tens-apparaat?

Een tens-apparaat geeft door middel van op het lichaam geplaatste elektroden kleine elektrische pulsen aan de zenuwen door. Bij de bevalling plak je twee elektroden aan weerszijde van je ruggenwervel. De MAMA-tens zendt pulsjes uit die zorgen voor het vrijgeven van endorfines (lichaamseigen pijnstiller). Daarnaast worden de zenuwen gestimuleerd om pijnprikkels die naar de hersenen worden gestuurd te blokkeren. MAMA-tens neemt de pijn dus niet volledig weg, maar zorgt ervoor dat je de pijn minder heftig ervaart.

 

De MAMA-tens is voorgeprogrammeerd met 3 verschillende programma’s die je in staat stellen jouw pijn op een eenvoudige manier te beheersen. Om heftige weeën op te vangen is er een speciale boost-knop. De MAMA-tens is onschadelijk voor moeder en kind en kan zowel thuis als in het ziekenhuis worden gebruikt. Ook is het prima te gebruiken in combinatie met andere methoden van pijnverlichting. Het apparaatje is gebruiksvriendelijk: je kunt gaan lopen, liggen of zitten waar je wilt.

Huren of kopen

Je kunt een tens-apparaat huren of kopen. De kosten voor het huren van een tens-aparaat worden vanuit de aanvullende verzekering TOP vergoed.

 

Wil je het apparaatje liever kopen dan krijg je als ZorgDirect verzekerde maar liefst 22% korting op de standaard verkoopprijs. Je betaalt €74,10 in plaats van €95,- inclusief BTW en verzendkosten. Je koopt jouw tens-apparaat bij:

 

Van Lent Systems B.V.

Dommelstraat 34

5347 JL  OSS

0412 – 640690

www.vanlentsystems.nl