Optiekvoordeel bij Specsavers

Specsavers is één van onze gecontracteerde kwaliteitspartners voor brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Als je kiest voor Specsavers ontvang je via Salland Zorgverzekeringen extra voordeel. Ook kan deze opticien jouw eventuele brillenvergoeding rechtstreeks met ons afhandelen, zodat je dit niet zelf hoeft voor te schieten. Je kunt op de website van Specsavers snel en eenvoudig een online afspraak maken.
 

Specsavers heeft een zeer ruime collectie  van meer dan 1.000 monturen van o.a. Tommy Hilfiger, Karl Lagerfeld, Boss Orange, Francisco van Benthum, Karen Millen, Quick Silver, Superdry, Hacket, Replay en Timberland.


Wat zijn jouw voordelen bij Specsavers?

Altijd 2 brillen, zonder bijbetaling

Als je een aanvullende verzekering met een ongebruikte brillenvergoeding hebt, ontvang je bij Specsavers altijd 2 brillen zonder bijbetaling. In deze aanbieding verdubbelt Specsavers in de meeste gevallen jouw brillenvergoeding. Jouw specifieke 2 brillen aanbod is afhankelijk van je aanvullende verzekering en kun je vinden op de website van Specsavers.

20% korting op een bril

Als je geen gebruik wilt maken van de bovenstaande ‘2 brillen actie’ kun je ook jouw vergoeding bij Specsavers gebruiken in combinatie met 20% korting op een complete bril. Zelfs als je geen aanvullende verzekering hebt.


Niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Contactlenzenvoordeel

Bij ieder contactlenzenabonnement vanaf €5,-  per maand ontvang je:

 • 10% korting op de eerste levering van contactlenzen
 • gratis proefset maandlenzen (of 5 paar daglenzen)
 • iedere 2 jaar een gratis bril t.w.v. € 59 (of € 59 korting op een duurdere bril)
 • gratis thuisbezorging
 • onbeperkte controles en nazorg

20% korting op kinder- en tienerbrillen

 • 20% korting op een complete kinder- of tienerbril of,
 • bij ieder montuur vanaf € 79 ontvang je gratis een 2e kinderbril

Niet in combinatie met andere aanbiedingen. In totaal heeft Specsavers meer dan 100 verschillende kindermonturen van o.a. de merken: Star Wars, Frozen, Minions, Disney, Disney Princess, Winnie de Pooh en Marvel en tienermonturen van o.a. de merken Quicksilver, Roxy en Converse.

20% korting op zonnebrillen op sterkte

Als je geen gebruik wilt maken van de bovenstaande ‘2 brillen actie’ kun je ook jouw vergoeding bij Specsavers gebruiken in combinatie met 20% korting op een complete zonnebril. Ook als je geen aanvullende verzekering hebt kun je gebruik maken van deze korting.
 

Niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Overige voordelen verzekerden

 • Het oogonderzoek wordt altijd uitgevoerd door een volledig gediplomeerde opticien of optometrist.

 • Altijd gratis standaard enkelvoudige glazen en inclusief sterkte, prisma en cilinderafwijkingen.

 • 2 jaar kwaliteitsgarantie: in geval van productie- of materiaalfouten tot 2 jaar na aankoop zal Specsavers de bril repareren of vervangen. Deze garantie geldt bij normaal gebruik van de bril.

 • Zichtgarantie: nieuwe glazen als de sterkte binnen 1 jaar verandert.

Verandert de sterkte binnen een jaar na aankoop met meer dan 0.75 dpt, dan krijg je nieuwe glazen van hetzelfde type, met dezelfde opties. Gebeurt dit in het tweede jaar na aankoop, dan ontvang je 50% korting op nieuwe glazen.


Voorwaarden:

 • Geldig alleen voor klanten ouder dan 18 jaar
 • Niet geldig bij oogoperaties, zwangerschap, medicijngebruik of andere (medische) aandoeningen die invloed hebben op het gezichtsvermogen

 

 • Varifocaal gewengarantie van 3 maanden: Specsavers is ervan overtuigd dat je tevreden zult zijn met jouw nieuwe varifocale glazen. Daarom kun je ze 3 maanden uitproberen. Indien je na 3 maanden niet kunt wennen aan de varifocale glazen, ruilt Specsavers deze glazen in voor andere glazen waar je wel tevreden mee bent.