Salland ZorgDirect wordt ZORGDIRECT.

Je bent altijd in beweging. Je bent daar waar het gebeurt. Je leven is vol actie. Als je het beste uit jezelf wilt halen, ga je door waar een ander stopt.

 
Omdat je ambities hebt. Zowel qua werk als privé. Daarom stel je hoge eisen - aan jezelf, maar ook aan een ander. Daarom kun je nee zeggen als het nodig is. En zeg je pas ja als het perfect is.

Zo ga je ook om met je gezondheid. Je weet wat je moet doen en laten. Daarom blijf je bewegen. Recht op je doel af: een goed leven waarin je je optimaal ontplooit.

Een slimme zorgverzekeraar beweegt met je mee.
Zo’n zorgverzekeraar is ZorgDirect.

Zorgdirect
Blijf in beweging

Als eerste onze
zorgpremie voor 2017 weten?
Schrijf je hier in

Inschrijven

ZorgDirect
is vernieuwd

 
Salland ZorgDirect heeft een nieuwe look en een andere naam: ZorgDirect. Met trots stellen wij het vernieuwde ZorgDirect aan je voor. Uiteraard blijven we dezelfde kwaliteit en service leveren die je van ons gewend bent. Ook kun je nog steeds gebruikmaken van zaken als Mijn ZorgDirect en de Declaratie-app. Daarnaast introduceren we in 2017 een aantal extra's.
Ons nieuwe logo laat zien waar wij voor staan: Blijf in beweging. Voor ons betekent dit dat we continu op zoek zijn naar verbeteringen in ons product en onze dienstverlening en dat we je helpen om in beweging te blijven. Hoe we dat gaan doen? Dat lees je hieronder.

In beweging komen kan nu natuurlijk ook al. Volg ons op facebook.com/ZorgDirect voor handige tips en informatie.

Dit zijn wij
vanaf nu
Blijf in beweging

ZorgGids

Heb je vragen over de zorg en weet je niet zo goed bij wie je moet zijn? Moet je lang wachten voor een behandeling in het ziekenhuis en wil je weten waar je sneller terecht kunt? Of welk ziekenhuis bepaalde complexe operaties uit mag voeren?

Vanaf 2017 kun je met al je vragen over zorg terecht bij onze ZorgGids: één persoon die je helpt om op de juiste tijd op de juiste plek te komen, iemand die de weg weet als het om zorg gaat, die weet wat kwaliteit is.

Kortom: iemand die ervoor opgeleid is om je te helpen de keuze te maken die in jouw geval het verstandigste is.

GRIP

Wil je meer energie en minder stress? Dan is GRIP iets voor jou. Het is een online tool waarin je zelfstandig kunt werken aan het verhogen van je energieniveau, het verlagen van stress en het vergroten van je effectiviteit. Met GRIP vul je je eigen mentale batterij.

GRIP maakt je flexibeler, geeft meer wilskracht en zelfvertrouwen en maakt je stressbestendiger. Of ontdek welke loopbaanwaarden voor jou belangrijk zijn. Ook krijg je tips om gezond te leven en te bewegen. Daardoor houd je de regie over je werk, leven en persoonlijke ontwikkeling. Als je bij ZorgDirect een aanvullende verzekering hebt, kun je vanaf 2017 gratis gebruikmaken van GRIP.

BedrijfsZorg

Werk is voor jou essentieel om inkomsten te garanderen; je wilt altijd zo gezond mogelijk zijn om te kunnen werken en om aan het werk te blijven. Maar wat als je door je werk klachten krijgt? Als je aanvullend verzekerd bent bij ZorgDirect, dan kun je vanaf 2017 via ons één consult per kalenderjaar aanvragen bij een onafhankelijke bedrijfsarts van ArboNed. Het maakt niet uit of je nu in loondienst werkt of actief bent als zzp’er.

AppStore

De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. Bijna overal is een app voor. Ook voor wie zijn gezondheid wil bijhouden en verbeteren. Of een gezonde leefstijl wil ontwikkelen. In onze AppStore hebben wij apps verzameld gericht op werk, persoonlijke ontwikkeling en fysieke beweging. Hiermee helpen wij je om alles uit het leven te halen wat erin zit. Je kunt de ZorgDirect AppStore gebruiken vanaf 2017.

Blijf in beweging

Bewegen is goed voor je. En als je een sport hebt gevonden die bij je past, dan is het vaak nog leuk ook. Maar bijna altijd geldt wel dat samen sporten leuker is dan in je eentje. Daarom houden wij regelmatig challenges en ‘virtuele sportevenementen’ op onze Facebookpagina. Sommige duren een maand, sommige korter. Het doel: samen sporten en elkaar stimuleren om in beweging te blijven. Om je daarbij te helpen, delen wij regelmatig tips en informatie én kun je bijvoorbeeld korting krijgen op handige gadgets.

Gebruik je ‘Mijn ZorgDirect’ al?
Superhandig! In je persoonlijke omgeving op zorgdirect.nl kun je altijd en overal:
  • Je zorgkosten bekijken
  • Wijzigingen doorgeven
  • Je digitale polis bekijken
Herhaalmedicatie aanvragen?
Dat kan voor de ZorgDirect verzekerden zowel via de reguliere apotheek als online.

Kijk op zorgdirect.efarma.nl voor meer informatie over de online apotheek.

Vragen?
Stuur een appje!


Heb je een vraag over je zorgverzekering, maar heb je eigenlijk geen tijd en zin om te bellen? Nou, dan stuur je toch gewoon een appje? Wij zijn via Whatsapp bereikbaar op: .

Als eerste onze
zorgpremie voor 2017 weten?
Schrijf je hier in

Inschrijven