Een losse tandartsverzekering afsluiten bij ZorgDirect

Ben je op zoek naar een zorgverzekering waarbij je een vergoeding ontvangt voor tandartskosten? Dan kun je misschien bij ons voor 2020 een losse tandartsverzekering afsluiten. Het enige dat je nodig hebt is een ZorgDirect basisverzekering. Je hebt de keuze uit drie verschillende pakketten voorzien van ruime vergoedingen en een gunstige premie.

 

BEREKEN JOUW PREMIE

Waarom alleen een tandartsverzekering afsluiten?

Als je niet vaak gebruik maakt van zorg kan de basisverzekering volstaan. Deze bevat echter geen vergoeding voor tandartskosten, tenzij je jonger bent dan 18 jaar. Tandartskosten kunnen flink oplopen en daarom bieden wij de mogelijkheid om alleen een tandartsverzekering af te sluiten, naast je basisverzekering. Ieder pakket vergoedt dit jaar 75%  van alle erkende behandelingen, inclusief techniekkosten én je kunt terecht bij iedere tandarts in Nederland. 

Pakket 1: TandExtra

De TandExtra aanvullende zorgverzekering als goede aanvulling op je basisverzekering.


Bij TandExtra kun je rekenen op een maximale vergoeding van 75% tot €250,- per kalenderjaar.

 


Pakket 2: TandPlus

Een vergoeding van 500 euro in de TandPlus aanvullende zorgverzekering van ZorgDirect.

 

Bij TandPlus kun je rekenen op een maximale vergoeding van75% tot  €500,- per kalenderjaar.

 

Pakket 3: TandTop

De TandTop aanvullende zorgverzekering als goede aanvulling op je basisverzekering.

 

Bij TandTop kun je rekenen op een maximale vergoeding van 75% tot €1.000,- per kalenderjaar. Kies je voor TandTop? Dan vragen we je wel om een acceptatieformulier in te vullen.

 

 

Kinderen tot 18 jaar worden gratis meeverzekerd. Handig als je zoon of dochter een beugel nodig heeft!
Ook bij spoedeisende, tandheelkundige zorg in het buitenland kun je rekenen op een vergoeding.
Bekijk ook even de voorwaarden (PDF) en vergoedingen als je een tandartsverzekering wilt afsluiten.


Wil je meer informatie over het afsluiten van een aparte tandartsverzekering of heb je overige vragen? Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. Contact opnemen via Facebook, Twitter of WhatsApp is ook mogelijk.

Een maatwerk zorgverzekering afsluiten

Heb je een basisverzekering met aparte tandartsverzekering en wil je toch een stukje extra zekerheid als het gaat om vergoedingen voor fysiotherapie, geneesmiddelen of uiterlijke zorg? Overweeg dan het afsluiten van een aanvullende verzekering. Dit kun je eenvoudig online regelen. Om je nog meer inzicht te geven in de diversiteit van de aanvullende verzekeringen en losse tandartsverzekeringen hebben we de “online productvergelijker” ontwikkeld. Een overzichtelijke tool waarin je in één oogopslag kunt zien welke vergoedingen bij de aanvullende pakketten horen. Op die manier kun je vol vertrouwen je zorgverzekering voor 2020 op maat samenstellen.

 

VERGELIJK DE AANVULLENDE VERZEKERINGEN