Een losse tandartsverzekering nodig in 2020?


Dat kan bij ZorgDirect

Ook in 2020 kun je misschien bij ons een losse tandartsverzekering afsluiten naast je basisverzekering. Dit is vooral handig als je verder geen zorgkosten voor bijvoorbeeld fysiotherapie of acupunctuur verwacht. Verwacht je deze kosten wel? Dan kun je, naast je basisverzekering en tandartsverzekering, ook een aanvullende verzekering afsluiten, maar dit hoeft niet. En heb je kinderen jonger dan 18 jaar? Dan worden ze gratis meeverzekerd. 

 

BEREKEN JOUW PREMIE

Een aparte tandartsverzekering? Keuze uit drie pakketten

Wil je een aparte tandartsverzekering afsluiten in 2020? Dan kun je waarschijnlijk kiezen uit drie pakketten. Dit jaar vergoedt iedere tandartsverzekering 75% van de kosten tot een maximaal bedrag per jaar. Inbegrepen zijn een deel van de techniekkosten, spoedeisende mondzorg in het buitenland en de beugel van je kind, jonger dan 18 jaar. Bovendien kun je terecht bij iedere tandarts in Nederland! 

TandExtra

De TandExtra aanvullende zorgverzekering als goede aanvulling op je basisverzekering.

TandExtra is een prima verzekering als je de tandarts zo nu en dan bezoekt, bijvoorbeeld voor de periodieke controle en het vullen van een gaatje. Alle erkende behandelingen worden namelijk voor 75% vergoed tot €250,- per kalenderjaar. 

 


TandPlus

Een vergoeding van 500 euro in de TandPlus aanvullende zorgverzekering van ZorgDirect.

 

TandPlus geeft net even meer zekerheid. Erg geschikt als je met enige regelmaat de tandarts bezoekt en niet voor verrassingen wilt komen te staan. TandPlus vergoedt 75% van de tandartskosten tot €500,- per kalenderjaar.

 

TandTop

De TandTop aanvullende zorgverzekering als goede aanvulling op je basisverzekering.

De TandTop tandverzekering biedt de ruimste vergoeding, namelijk 75% van de erkende behandelingen tot maximaal €1.000,- per jaar. Ideaal als je hoge kosten verwacht of je kind een beugel nodig heeft. Voor het afsluiten van deze verzekering dien je wel een acceptatieformulier in te vullen.

 

 

Kijk voor de zekerheid altijd even naar de voorwaarden (PDF) en vergoedingen die horen bij onze losse tandartsverzekeringen.

Korting op de tandartsverzekering premie 

Graag bieden we je een aantrekkelijke korting op de premie voor de zorgverzekering en/ of losse tandartsverzekering. Dit kan op verschillende manieren.
 

  • Korting via een collectief
    Als je werkgever een contract met ons heeft afgesloten, profiteer jij van collectiviteitskorting op de zorgpremie. Afhankelijk van de afspraken kun je genieten van korting op de basisverzekering, en/of aanvullende (tandarts)verzekering. Heeft je werkgever geen afspraken gemaakt? Geen probleem. Kies ervoor je zorgzaken online te regelen en profiteer van “Online Gemak Korting”.

     
  • Korting via een vrijwillig eigen risico
    Als je kiest voor een vrijwillig eigen risico, bovenop het verplicht eigen risico, krijg je premiekorting.

 

BEREKEN JE PREMIE MET KORTING