Zorgverzekering met fysiotherapie 2020

Ben je op zoek naar een zorgverzekering met ruime vergoedingen voor fysiotherapie in 2020? Dan bieden wij je diverse opties. Vanuit de basisverzekering heb je alleen recht op een vergoeding als je jonger bent dan 18 jaar, of als je een chronische aandoening hebt die voorkomt op een lijst die de overheid heeft samengesteld.

Vele aandoeningen vallen daar echter buiten. Daarom bieden wij naast onze basisverzekering een aanvullende verzekering met fysiotherapie. Je hebt daarbij de keuze uit vijf verschillende pakketten. Op die manier kies je de zorgverzekering met fysiotherapie die echt bij je past. 

Een vergoeding voor fysiotherapie vanuit de basisverzekering van ZorgDirectBasisverzekering fysiotherapie 

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je een  vergoeding voor fysiotherapie vanuit de basisverzekering in 2020 ? Bekijk dan de lijst met (chronische) aandoeningen. Kinderen krijgen een vergoeding voor fysio vanuit de basisverzekering voor 9 behandelingen per kalenderjaar. Als dit niet voldoende is hebben ze recht op 9 extra behandelingen. Meer informatie over de fysiovergoeding voor volwassenen en voor kinderen.

Een ruime vergoeding voor fysiotherapie bij een aanvullende zorgverzekering van ZorgDirectAanvullende zorgverzekeringen 

Om in aanmerking te komen voor een ruime vergoeding voor fysiotherapie kun je de basisverzekering aanvullen. Wij bieden maar liefst vijf aanvullende zorgverzekeringen waarin fysiotherapie en oefentherapie zijn opgenomen. Voor het afsluiten van een aanvullende verzekering is geen medische keuring nodig. Hoeveel zittingen je vergoed krijgt, is afhankelijk van je aanvullende verzekering. Om in aanmerking te komen voor een fysiotherapie vergoeding is in de meeste gevallen een verwijzing nodig van je huisarts of medisch specialist.

Hoeveel zittingen heb je nodig?

Onze aanvullende pakketten bieden vergoedingen voor een verschillend aantal zittingen fysiotherapie per jaar. Ook oefentherapie (Mensendieck, Cesar) en oedeemtherapie vallen hieronder.
 

 • Start; 6 keer fysiotherapie per jaar
 • Slim; 9 keer fysiotherapie per jaar
 • Extra; 9 keer fysiotherapie per jaar
 • Plus; 15 keer fysiotherapie per jaar
 • Top; 25 keer fysiotherapie per jaar

Vergoeding fysiotherapie

Kwaliteit van zorg bij een zorgverzekering van ZorgDirect

Kwaliteit van zorg is belangrijk en daarom hebben we afspraken gemaakt met vele zorgverleners door heel Nederland. Wil je weten of de fysiotherapeut bij jou om de hoek ook voldoet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen? Gebruik dan onze Zorgzoeker. Best belangrijk; je wilt immers zo snel mogelijk van je klachten af zijn en een volledige vergoeding voor fysiotherapie ontvangen! Kies je voor een zorgverlener waar wij geen contract mee hebben afgesloten, dan kan het zijn dat niet alle kosten volledig vergoed worden.
 

ZORGVERLENER ZOEKEN

Premiekorting zorgverzekering fysiotherapie 2020

Wij bieden je diverse mogelijkheden om premiekorting te krijgen op je zorgverzekering met fysiotherapie. Zo kun je kijken of je in aanmerking komt voor een collectieve korting via je werkgever of kiezen voor een vrijwillig eigen risico.
 

 • Korting via een collectief
  Wij hebben met diverse bedrijven in Nederland afspraken gemaakt over korting op de zorgverzekeringspremie. Het soort korting via een collectief is afhankelijk van de afspraak. Ook meeverzekerde gezinsleden genieten van premiekorting. Heeft je werkgever geen afspraken gemaakt? Kies dan voor  ‘online gemak’ korting.
   
 • Korting door te kiezen voor een vrijwillig eigen risico
  Kies je, naast het verplicht eigen risico voor een vrijwillig eigen risico? Dan betaal je minder premie. Hoe hoger het vrijwillig eigen risico, hoe lager de zorgpremie.

​ZorgDirect, meer dan goede zorg

Uitstekende zorg, daar zetten wij ons voor in. We gaan actief in gesprek met zorgverleners door heel Nederland. We maken afspraken over kwaliteit, effectiviteit en betaalbaarheid van zorg. We blijven in beweging en zijn alert op verbeterpunten. Niet alleen met betrekking tot de inhoud van onze zorgverzekering maar ook als het gaat om onze dienstverlening. Daarom bieden we graag een flexibele zorgverzekering met moderne online gemakken en ouderwets goede service.

De ZorgGids van ZorgDirect kent de weg binnen de zorg. Vraag het onze ZorgGids

Heb je een specifieke zorgvraag, bijvoorbeeld over wachttijden in een ziekenhuis? Ben je op zoek naar een specialist voor een second opinion? Onze ZorgGids kent de weg binnen de zorg feilloos. Zij helpt je graag en denkt met je mee. Bel haar, of vul het contactformulier in. Meer informatie over de ZorgGids.

Persoonlijk advies van je bedrijfsarts bij een zorgverzekering van ZorgDirectConsult bij de bedrijfsarts 

Heb je gezondheidsklachten waardoor je moeite hebt met het uitvoeren van je dagelijkse werk?
Vraag dan persoonlijk advies aan de bedrijfsarts van ArboNed. Je wilt immers met plezier je werk uitvoeren en arbeidsongeschiktheid voorkomen! Een consult is gratis bij je aanvullende Start, Extra, Plus of Top verzekering. Meer informatie over bedrijfszorg.

 

BEREKEN JOUW PREMIE