Een losse tandartsverzekering afsluiten?

Als je in 2019 kiest voor een basisverzekering bij ZorgDirect, dan kun je overwegen hierbij ook een aparte, losse tandartsverzekering af te sluiten. De tandartsverzekeringen worden ook in 2019 voorzien van een gunstige premie.

Aanvullende tandartsverzekering afsluiten

Aparte tandartsverzekering

De vergoeding voor tandartskosten uit de basisverzekering geldt alleen voor personen onder de 18 jaar. Een losse tandartsverzekering kan daarom een prima oplossing zijn. Het is mogelijk om een écht passende tandartsverzekering af te sluiten; er is keuze uit drie varianten.

Drie verschillende tandartsverzekeringen

ZorgDirect kent drie verschillende tandartsverzekeringen met elk een eigen vergoeding en maandpremie. Een wijziging of aanvulling naar een hogere aanvullende verzekering is gemakkelijk online te regelen. Overstappen naar een lagere aanvullende verzekering kan alleen per 1 januari. Bekijk de voorwaarden voor tussentijdse wijzigingen of aanvullingen.

 

De nieuwe premie en verzekering gaan in op de eerste dag van de maand na de maand waarin wij je verzoek ontvangen. Houd wel even rekening met de wachttijd van zes maanden. Tijdens deze periode heb je nog geen recht op vergoedingen vanuit de nieuwe tandartsverzekering, maar je betaalt al wel de hogere premie.

Wil je meer informatie over een losse tandartsverzekering afsluiten of heb je overige vragen? Aarzel dan niet om ons te bellen of mailen. Contact opnemen via Facebook of twitter is ook mogelijk.