• Home
  • Zorgverzekering 2018

Zorgverzekering 2018 premie

De overheid stelt elk jaar de inhoud van de basisverzekering vast en maakt deze rond Prinsjesdag bekend. Wij zorgen ook in 2018 voor een goede zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen. De zorgverzekering 2018 premie maken we medio november bekend.

Zorgverzekering afsluiten 2018

Een zorgverzekering afsluiten bij ZorgDirect is zeer aantrekkelijk. Naast de basisverzekering bieden we nog vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Je kunt de zorgverzekering zelf samenstellen; kies gewoon datgene wat je nodig hebt!

 

ZORGVERZEKERING AFSLUITEN 2018
 

 

 

Basisverzekering

Je woont in Nederland? Dan ben je meestal verplicht om
een basisverzekering af te sluiten.

 

MEER INFORMATIE

Aanvullende zorgverzekering

Meer vergoed krijgen?
Kies dan een van de vier aanvullende verzekeringen van ZorgDirect.
 

MEER INFORMATIE

Tandartsverzekering

Vergoeding van tandartskosten? Kies een tandartsverzekering naast je basisverzekering

 

MEER INFORMATIE

Zorgpremie berekenen

Voor de ziektekostenverzekering betaal je premie, ook in 2018. Een lagere premie voor de zorgpolis 2018? Bekijk dan onderstaande mogelijkheden:

1) Collectieve zorgverzekering
Heeft jouw sportclub of werkgever een contract afgesloten met ZorgDirect? Dan krijg je premiekorting. Meer informatie over  collectief verzekeren.

2) Vrijwillig eigen risico
Naast het verplicht eigen risico is er ook een vrijwillig eigen risico. Hiermee kan de zorgpremie verlaagd worden. Hoe hoger het eigen risico, hoe lager de premie.

 

ZORGPREMIE BEREKENEN

Zorgpolis 2018

Wij hebben goede afspraken gemaakt met zorgaanbieders door heel Nederland. Bijvoorbeeld  over de kwaliteit van zorg, maar ook over de prijs. Op zoek naar een kwaliteitszorgverzekering en uitstekende zorg? Ook in 2018 doen we er alles aan om de hoge kwaliteit van onze zorgverzekering te garanderen. Meer informatie over de zorgpolis 2018.